Kozijnen, deuren en dakkapellen

Energiebesparend, inbraakveilig en passend in elke woonstijl


Kozijnen

Onze kozijnen zijn opgebouwd uit kunststof voor de stevigheid en isolatie. Daaromheen kunnen wij een aluminium laag plaatsen om een andere vorm, kleur en uitstraling aan het product te geven. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden.U kunt zelf uw kozijn volledig op maat samenstellen met daarbij keuze uit vaste-, kiep- en draai-kiepramen. En ook roeden op of tussen het glas zijn een optie. Standaard zijn onze kozijnen voorzien van HR++ glas, maar we kunnen er op uw verzoek ook triple glas of warmtewerend glas in zetten. Daarnaast behoren matglas, glas-in-lood of diverse motieven ook zeker tot de mogelijkheden. Tot slot bestaat er de mogelijkheid om heel eenvoudig horren, rolluiken en raambekleding op onze kozijnen toe te passen.

  • 20 jan 12 (2)
  • 2022 01 27 c kopie2
  • 20201202_082335
  • 20 jan 8
  • foto 5
  • 11 okt 6
  • foto 7
  • 20210716_130529
  • 20201202_082325
  • 20210927_162035

Klik op de fotoStijl 'Basic'

Het Basic-kozijn is stijl-neutraal en kunt u voor ieder huis toepassen.

Het beste komt het tot zijn recht in bouwstijlen van ‘recht-toe-recht-aan’-woningen uit de jaren ’60 en ’70, maar ook in nieuwbouw- woningen waarvan de uitstraling tijdloos, natuurlijk en minimalistisch is.


Stijl 'Elegance'

Kan eigenlijk bij iedere woningstijl worden toegepast, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Of het nu

een vrijstaande woning, middenwoning of hoekwoning is. Elegance kozijnen zijn ook geschikt voor panden die een statige uitstraling hebben, maar niet voldoende inbouwdiepte hebben voor de kozijnen. Denk hierbij ook aan oude fabriekspanden die voor bewoning geschikt worden gemaakt.


Stijl 'Nostalgie'

Als u de uitstraling van een klassiek kozijn wilt, maar het huis heeft niet de ‘statuur’ van een klassiek herenhuis of een notariswoning. Het is daarom geschikt voor de eenvoudigere stads- en twee-onder-een-kapwoningen uit de jaren -’20 en -’30.
Stijl 'Classic'

U past het Classic-kozijn vooral toe op woningen met een statige, klassieke uitstraling, zoals herenhuizen, boerderijen, notariswoningen, grachtenpanden en landhuizen. Zowel renovatie als nieuwbouw.
Stijl 'Timeless'

Elk huis, zowel renovatie als nieuwbouw, dat een statige uitstraling heeft zonder dat die expliciet klassiek is. Denk hierbij aan herenhuizen, grachtenpanden, gecombineerde ‘lofts’ waarin u woont en werkt en moderne woningen met een strakke, uitstraling.
220 RAL-kleuren

Om bij elk huis het plaatje compleet te maken, is niet alleen de vorm, maar ook de kleur van de kozijnen erg belangrijk. Naast de meestvoorkomende kleuren is er de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 220 RAL-kleuren.